FREEZTEQ patronen voor waterdichten van gevels en kelders

 0.86 incl. BTW ( 0.71 excl. BTW)

Ook uitermate geschikt als additief bij het aanmaken van snelcement voor waterdichte toepassingen.

Leverbaar per stuk.

Niet meer leverbaar

Artikelnummer: 105870085 Categorieën: , Tags: , , , , , , , , , ,

Beschrijving

FREEZTEQ® creeërt een volledige waterwerende barriere tegen optrekkend vocht. In vergelijking met andere chemische systemen die opstijgend grondwater tegengaan, levert FREEZTEQ u een aanzienlijke winst op in arbeidstijd en materiaalkosten. Het is een zeer doeltreffende en bovendien ook gemakkelijk toepasbare techniek.

Ideaal bij het waterdicht maken van betonnen kelders!

Hoe gaat u te werk?
De inhoud van de verpakking (250 patronen) is voldoende voor het behandelen van een volle bakstenen muur van 7 m lengte en 22,5 cm dikte. De boorgaten brengt u aan met een steenboor van 22 mm.

Plaats de patronen in de vriezer.

Boor in de voegen, zoals u op bijgaande tekeningen ziet. De afstand tussen de boorgaten moet 11 cm zijn. Dat geldt zowel voor binnen als buiten.
Boren kan vanaf de binnenkant of de buitenkant. Als de binnenvloer van beton is, dan boort u de gaten in de eerste voeg, net boven het  vloeroppervlak.
Houd u, als u vanaf de buitenkant boort, rekening met het hoogteverschil tussen grondniveau buiten en de ligging van de vloer binnen. Die vloer ligt meestal hoger.
Bij een verhoogde houten vloer, boort u binnen zo dicht mogelijk tegen de vloer aan. Boort u vanaf de buitenkant, dan moet u 150 mm boven het grondniveau blijven.

Als u viermaal, binnen 24 uur, achter elkaar bevroren patronen hebt ingebracht, bent u klaar. Draag daarbij altijd beschermende handschoenen.

De gaten die u aan de binnenkant boort, kunt u weer met een plint, muurvuller of cement afwerken. Gaten aan de buitenzijde kunt u met cement vullen.

Verbruik:
36 patronen per strekkende meter muur